Til forsiden
Printvenlig side
Tip en ven
Til forsiden
 

Sjovt at sidde godt

Ergo Kid Flex på række i de forskellige farver
Bjarke på Ergo Kid Flex stol

Stole med bevægelse

Børn har om nogen brug for bevægelse. Stole med bevægelse i sædet er en god ide til alle børn, det kan være i skolen, i hjemmet mv.
Også f.eks. ADHD børn har stor gavn af at sidde på en bevægelig stol.

Ergo Kid Flex

Børn har en naturlig lyst til at bevæge sig, og det kan de på Ergo Kid Flex. Sædet med Ergo Top gør sædet bevægeligt i alle retninger, og det samme gælder for den runde fod. Stolen er nem at flytte og nem at finde plads til . Kan bruges af børn fra omkring 6 år.
Se mere om Ergo Kid Flex....

Gå til køb ...
Ergo Kid Flex stolen er dekorativ og smart, den bruges i mange forskellige sammenhænge: som en ergonomisk stol til børn, lektiestol, stol foran computeren mv. Det har vist også sig at være en rigtig god stol til børn med ADHD. Læs artikel om Bjarke her....
Junior stole kan anvendes såvel inde som ude.

En stol til at sidde på, til leg, til ude og inde

Den nye Junior stol fra Löffler er en stol, der taler til hjeret. Glade farver og mange muligheder der sætter gang i fantasien. En multianvendlig børnestol, der kan bruges overalt; i børneværelset, i stuen eller udenfor.
Tidsløs enkelhed kombineret med funktionalitet.
Se mere om Junior......

Ergoforma   -   Industrivej 10   -   DK-6240 Løgumkloster   -   Tlf +45 74 75 76 02  -  Fax +45 74 75 24 62  -  salg@ergoforma.dk  -  Cvr 27072755
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel