Til forsiden
Printvenlig side
Tip en ven
Til forsiden
 

Stå / støtte stole

Til aflastning og støtte

Malmstol High 5 bruges også som stå / støtte stol.
Disc stå stol giver en god bevægelig siddeholdning.

Hvor bruges stå stole?

En stå/støtte stol bruges til aflastning ved f.eks. hæve/sænkebord, i undervisningssituationer, ved en skranke eller et pakkebord. Ofte bruges den som supplerende stol ved siden af kontorstolen.

Hvad skal stolen kunne?

En stå/støtte stol skal helst være bevægelig og fleksibel, så den giver støtte og aflastning for ben og ryg uden at begrænset bevægelsesfriheden.

Löffler Disc stå /støtte stol. Med denne stol kan du få en god aflastning og samtidig en fin siddeholdning. Det lille bevægelige sæde i kombination med den runde fod giver en yderst dynamisk stol med stor rækkevidde. Skal mna væk for sin plads ved bord eller skranke meget hyppigt, er Disc nem at "hope af og på".

Löffler Rodeo sadelstol har som Disc stolen et dobbelt vip og er meget bevægelig. Sadelformen giver en yderst god holdning, og man har godt styr på stolen med det sadelformede sæde. Skal man bruge sin stå stol fra alle mulige sider og forlader man sin plads meget ofte, er Disc et bedre valg.

Malmstol High5 kombinerer 2 stole i en, hvor man ikke har brug for en stol ved siden af. Stolen kan bruges som stå støtte stol, men også som en yderst komfortabel og ergonomisk kontorstol med vip.

Overvej hvordan du skal bruge din stå/støtte stol og vælg stol ud fra det.

High 5 fra Malmstolen kan bruges som stå stol og er samtidig en særdeles god ergonomisk kontorstol.
Disc2 med dobbelt vip er en aktiv og dynamisk stå støtte stol.
En aktiv Rodeo stol er god som stå støtte stol, men man sidder også fortrinligt på stolen, når den bliver kørt ned i siddehøjde.
Ergoforma   -   Industrivej 10   -   DK-6240 Løgumkloster   -   Tlf +45 74 75 76 02  -  Fax +45 74 75 24 62  -  salg@ergoforma.dk  -  Cvr 27072755
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel