Til forsiden
Printvenlig side
Tip en ven
Til forsiden
 

Tænk også på dit eget helbred

Den forkerte rundryggede siddeholdning

Behandlerstole med bevægeligt sæde

Som behandler skal du også tænke på, hvordan du selv sidder. Kroppen har ikke godt af foroverbøjede stillinger igennem længere tid.

Vores Löffler behandlerstole bygger på Ergo Top princippet, hvor sædet er bevægeligt i alle retninger.

Stolene findes i forskellige modeller og former. Vi rådgiver om valg af den rigtige stol til din arbejdssituation.

Rodeo sadelstol

Hvis du kan lide at have godt styr på din stol, samtidig med at du kan bevæge dig omkring, så passer sadelstolen dig formodentlig. Den fås i forskellige højder samt med ryglæn. Bruges af mange forskellige behandlere, tandlæger, zoneterapeuter mv.
Se mere om sadelstolene.....

Bicom

Bicom har samme bevægelighed som sadelstolen. Så bryder du dig ikke om at sidde på en, er Bicom måske et godt valg til dig. Bicom bruges af læger, tandlæger, terapeuter, plejepersonale mv.
Se mere om Bicom.....


Count

Med Count har du mulighed for virkelig at komme i højden. Stolen giver en siddehøjde helt op til 790 mm og den fås med en praktisk fodring. Bruges mange forskellige steder f.eks. på laboratorier og i receptioner.
Se mere om Count......


Ergo

Ergoen er en superanvendelig stol. Den har et funktionelt design og passer ind stort set alle steder.
Den fylder ikke meget, er nem at få plads til og kan tages med til forskellige arbejdspladser. Bruges til mobile arbejdspladser, i hjemmet og på kontoret.
Ser mere om Ergo.....
Den rigtige oprejste siddeholdning
Ergoforma   -   Industrivej 10   -   DK-6240 Løgumkloster   -   Tlf +45 74 75 76 02  -  Fax +45 74 75 24 62  -  salg@ergoforma.dk  -  Cvr 27072755
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel