Til forsiden
Printvenlig side
Tip en ven
Til forsiden
 

Kontorstole

Skabt til bevægelse


Lav Tango kontorstol med Ergo Top - giver ergonomisk korrekt siddestilling

Ergonomi og design

Vi har alle en forskellig kropsbygning og med Ergoformas stoleprogram er det muligt at finde en god ergonomisk løsning til stort set alle.

Stolene er ikke alene ergonomiske levende kontor-stole, men også lavet i et flot design. Vi hjælper med at finde den optimale stol til netop dig.

Lezgo

Lezgo kontorstolen er en ergonomisk serie af kontorstole. Stoleserien fås med forskellig sædetyper, rygform og højder. Den er især god til almindelige og spinkle skikkeler med normalhøjde eller mindre.
Se mere om Lezgo stoleserien.....

Tango

Tango kontorstolen findes i flere varianter. Som regel er Tango med høj ryg især god til høje personer. Den lave Tango er rigtig god til lidt kraftigere personer af normal højde.
Se mere om Tango stoleserien.....


Kontorstolen L

L kontorstolen er en robust og smuk stol beregnet til kraftige personer med en vægt op til 160 kg. Stoleserien findes også i størrelse XL.
Se mere om L kontorstolen.....

Ergositter

Ergositter er en kontorstol, der bygger på et helt nyt siddeprincip (WOBPS), der både forebygger og afhjælper rygproblemer bl.a. forårsaget af diskusprolabs.
Se mere om Ergositter....

Ved at sænke den bagerste del af sædet kan du kontrollere belastningen i ryggen på en meget let måde. Mindre belastning giver mindre smerte og ubehag – så let er det.

Malmstolen

Malmstolen bygger på princippet om SAAB: Støtte, Aflastning, Afslapning  og bevægelse. Der er tænkt over alle deltaljer for at skabe en stol, er er i absolut ergonomisk topklasse. Se de forskellige modeller:
Malmstolen 4000
Malmstolen 7000
Malmstolen Cpod
Malmstolen R4
Malmstolen R7


Lei

Lei stolen fra Officeline er konstrueret helt specielt til kvinder. Den er lavet ud fra ergonomiske undersøgelser om forskellen mellem kvinder og mænds måde at sidde på samt fysiologiske forskelle. Designet af Monica Förster.
Lei

Ergositter Sense med ergonmisk siddeprincip
Malmstolen Cpod
Ergoforma   -   Industrivej 10   -   DK-6240 Løgumkloster   -   Tlf +45 74 75 76 02  -  Fax +45 74 75 24 62  -  salg@ergoforma.dk  -  Cvr 27072755
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel