Til forsiden
Printvenlig side
Tip en ven
Til forsiden
 

Malmstol 4000
Med en superergonomisk og indstillelig ryg

Malmstol 4000. Ergonomi i topklasse.
Nakkestøtten er højdejusterbar og har en konstruktion med to led, der gør det muligt at føre støtten fremover mod hovedet.

Er det kun dig, der skal bruge stolen, og har du brug for at kunne finjustere ryggen, er 4000 et godt valg. Rigtigt indstillet betyder vippeanordningen i stolen, at den følger dig i alle dine bevægelser, så du hele tiden har støtte og kan slappe af.

Ergonomi i højsædet

Malmstolen har udtænkt og valgt løsninger, der bestræber bedst mulig ergonomi til såvel store som små og til forskellige arbejdsopgaver. Stolen er certificeret som 24-timers stol.

SAAB

Alle Malmstolens modeller bygger på princippet om Støtte, Aflastning, Afslapning og Bevægelse. Malmstolene kombinerer de fire punkter, og det giver en stol i ergonomisk topklasse.

Bevægelsesfrihed og ergonomi

Malm 4000 kombinerer siddekomfort med  bevægelsesfrihed. Stolens knæledsvip giver en superb balance i stolen, så man nemt kan skifte stilling uden anstrengelse eller anspændelse. 

En helt speciel stoleryg

4000 har flere indstillingsmuligheder for ryggen end nogen anden stol. I stoleryggen er fire elastiske bånd, der støtter og aflaster ryggen. Båndene passer til 70-80 % i standardindstillingen. Der er mulighed for at indstille dem yderligere, hvis der er behov for at flytte eller øge lændestøtten. De mange indstillingsmuligheder for Malmstolen 4000 stoleryggen betyder den er et godt valg for mange med rygproblemer. Det helt specielle selvformende ryglæn bygger på et patenteret system, der hedder Therapod.

Dux-Pascal sæde

Vi leverer Malmstolen med et særligt Dux-Pascal sæde. Det bygger på et spiralsystem i sædet, der giver en god vægtfordeling, så man kan undgå at få ondt, når man sidder længe. Sædet har en blødt afrundet forkant, der mindsker trykket i knæhasen.

Malmstol 4000

Stoleudførelse

  • Fuldpolstret ryglæn med Therapod system.
  • Knæledsvip. Udslag fra 17 gr. bagover til 4 gr. fremover. Hårdheden af vippeanordningen justeres efter brugerens vægt.
  • Trinløs højdejustering af ryglæn.
  • Dux-Pascal sæde.
  • Indstilling af sædedybde. Seks indstillinger indenfor 8 cm.
  • Hjul til hårde gulve.
  • Fodkryds og gasfjeder i sort alu.
  • Stof som standard sort Fame. Kan bestilles i valgfri stoffer og farver.
  • Kan fåes med markedets bedste nakkestøtte samt armlæn.
  • Leveres også i ESD-udførelse.
Pris kr.  6.320,- ekskl. moms. Med Dux-sæde.
Pris kr.  7.331, - ekskl. moms. Med Dux-sæde og nakkestøtte.

Armlæn Corona kan monteres.
Pris kr. 724,- ekskl. moms.


Ergoforma   -   Industrivej 10   -   DK-6240 Løgumkloster   -   Tlf +45 74 75 76 02  -  Fax +45 74 75 24 62  -  salg@ergoforma.dk  -  Cvr 27072755
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel