Til forsiden
Printvenlig side
Tip en ven
Til forsiden
 

Malmstol 7000
En god ergonomisk stol - også hvor den bruges af flere.

Malmstol 7000. God ergonomi.
Nakkestøtten er højdejusterbar og har en konstruktion med to led, der gør det muligt at føre støtten fremover mod hovedet.

Er I flere om stolen kan 7000 Malmstolen være et bedre valg end 4000 modellen. Synkronvippet er nemt at indstille. Ryglænet bygger på Therapod systemet, der passer til 70 - 80 % af alle brugere i standardindstillingen.

Ergonomi i højsædet

Malmstolen har udtænkt og valgt løsninger, der bestræber bedst mulig ergonomi til såvel store som små og til forskellige arbejdsopgaver. Stolen er certificeret til 24 timers stol.


SAAB

Alle Malmstolens modeller bygger på princippet om Støtte, Aflastning, Afslapning og Bevægelse. Malmstolene kombinerer de fire punkter, og det giver en stol i ergonomisk topklasse.

Frihed til at bevæge sig

Malm 7000 giver kroppen mulighed for at bevæge sig naturligt, når man sidder og arbejder. Synkronvippe-anordningen er lavet, så sædet glider lidt bagud, når man vipper bagud. I praksis betyder det, at du hele tiden har kontakt med ryglænet.

Therapod system i stoleryggen

I stoleryggen er fire elastiske bånd, der gør, at ryglænet former sig efter din naturlige rygform. Det gør også, at ryglænet støtter ryggen konstant i vippe-bevægelsen.

Dux-Pascal sæde

Vi leverer Malmstolen med et særligt Dux-Pascal sæde. Det bygger på et spiralsystem i sædet, der giver en god vægtfordeling, så man kan undgå at få ondt, når man sidder længe. Sædet har en blødt afrundet forkant, der mindsker trykket i knæhasen.

Malmstol 7000

Stoleudførelse

  • Fuldpolstret ryglæn med Therapod system.
  • Synkronvip. Udslag fra 15 gr. bagover til 2 gr. fremover. Hårdheden af vippeanordningen justeres efter brugerens vægt.
  • Trinløs højdejustering af ryglæn.
  • Dux-Pascal sæde.
  • Indstilling af sædedybde. Seks indstillinger indenfor 8 cm.
  • Hjul til hårde gulve.
  • Fodkryds og gasfjeder i sort alu.
  • Stof som standard sort Fame. Kan bestilles i valgfri stoffer og farver.
  • Kan fåes med markedes bedste nakkestøtte samt armlæn.
  • Leveres også i ESD-udførelse.
Pris kr.  6.042,- ekskl. moms. Med Dux-sæde.
Pris kr.  7.054, - ekskl. moms. Med Dux-sæde og nakkestøtte.

Armlæn kan monteres.
Pris kr. 724,- ekskl. moms.


Ergoforma   -   Industrivej 10   -   DK-6240 Løgumkloster   -   Tlf +45 74 75 76 02  -  Fax +45 74 75 24 62  -  salg@ergoforma.dk  -  Cvr 27072755
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel