Til forsiden
Printvenlig side
Tip en ven
Til forsiden
 
Varer:Antal:Pris:
Ingen varer i kurven
DankortE-DankortVisaVisa ElektronMastercardJBCMaestro

HandelsbetingelserSalgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ergoforma.

Kontaktoplysninger:
Ergoforma
Industrivej 10, 6240 Løgumkloster 
Tlf. 74 75 76 02
E-mail: salg@ergoforma.dk
CVR: 27072755

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Ergoforma.

Priser

Alle de oplyste priser på e-shoppen er inkl. moms.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl i såvel tekst som priser, mål, farver mv. Endvidere kan prisændringer finde  sted, og vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden foregående varsel.

Udsolgte varer

Vi tager forbehold for udsolgte varer herunder restordrer, leverancesvigt fra vores leverandører, ændrede produktspecifikationer og force majeure.

Forsendelse og levering

Lagervarer sendes 1 - 3 hverdage efter modtaget ordre. Ved ordre, der omfatter både lagervarer og specialordre med længere leveringstid, vil varerne blive afsendt hver for sig. Levering sker med GLS, der udbringer varer mellem 8.00 - 16.00. Er du privatperson og ikke hjemme på dagen for levering, får du et brev fra GLS om at ringe for at aftale et leveringstidspunkt. Du kan evt. også vælge, at få varen leveret på din arbejdsplads.

Fragt- og leveringsomkostninger

Fri levering i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget). Ved forsendelse til Norge og Sverige pålægges DKK 350,- i fragt.

Betalingsmåder

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger det kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email, om at din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine inforationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
Vi vil aldrig sende dig uønskede mails.
Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Ved online bestilte varer er det muligt at indbetale på følgende måder:

Kontoaftale
Firmaer kan fortage betaling via kontoaftale. Efter kreditgodkendelse kan vi tilbyde en konto-/kreditaftale. Vi tilbyder som standard ”Netto 10 dage”. Betalingsbetingelserne kan i visse tilfælde udvides. 

Kredit og betalingskort 
Betaling via kreditkort og betalingskort. Du har mulighed for at betale med følgende korttyper: Dankort, Mastercard, Visa, Maestro, Visa Electron, JCB betalingskort og American Express. Beløbet hæves først, når varen afsendes. Er varen forsinket, vil du få besked via telefon eller e-mail. Når du handler med Ergoforma og betaler med kreditkort/betalingskort, har vi sikret os at transaktionen foregår via en krypteret forbindelse. 

Bankoverførsel
Betaling via bankoverførsel/forudbetaling Der er mulighed for at overføre penge til Ergoformas konto i Danske Andelskassers Bank A/S, Rømø: Reg.nr. 5989 Kontonr. 4002894.
Husk at opgive ordrenummeret ved kontooverførsel. Varer, der betales via bankoverførsel, vil blive afsendt samme dag, Ergoforma har modtaget ordrebeløbet. For at lette ordregangen er du velkommen til at sende en mail, når du har foretaget bankoverførslen. Brug adressen salg@ergoforma.dk.

EAN nummer
Skal du have en elektronisk faktura påfører du EAN nummer under faktureringsinformation og vælger bankoverførsel ved betalingsmåde.

Faktura

Faktura vil ved dankortbetaling og bankoverførsel være vedlagt varen. Fakturaen er også kvittering og garantibevis.

Fortrydelses-/returret

Fortryder du dit køb, kan du returnere varen indtil 2 uger efter modtagelsen. Vi anmoder om, at du ringer til vores salgsafdeling på tlf. 74 75 76 02 eller sender en mail til salg@ergoforma.dk for at få returnummer, du kan skrive på pakken.  Det letter vores arbejdsgang. Den returnerede vare skal sendes forsvarligt, og varen skal være ubeskadiget og i intakt originalemballage. Specielt bestilte varer, der ikke indgår i standardsortiment, tages ikke retur. Returfragten afholdes af kunden. Hvis du benytter dig af returretten, vil du få din betaling retur, når vi har modtaget og undersøgt varen.
Har du betalt med kreditkort kan du oplyse transaktionsnummeret tilhørende din orde, så returnerer vi pengene direkte på dit kreditkort.
Har du indbetalt varen via bankoverførsel, skal du ved returnering opgive det bankregistrerings- og kontonummer, pengene skal betales retur til.

Garanti/reklamationsret

Alle varer er dækket af minimum 2 års reklamationsret mod fejl og mangler på produktet. Ergoforma kan vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering af købesummen. Fejl der skyldes uegnet/ukorrekt anvendelse er ikke omfattet af denne garanti.

Registrering og behandling af oplysninger

Oplysninger, som indtastes på vores hjemmeside, behandles med forsigtighed og videregives ikke med mindre det er nødvendigt for at kunne gennemføre samhandlen. Navn og adresse samt faktura i forbindelse med køb registreres i kundekartoteket, og registreringen bliver gemt i fem år, som loven foreskriver.

Ergoforma  -  Industrivej 10  -  DK-6240 Løgumkloster  -  Tlf +45 74 75 76 02  -  Fax +45 74 75 24 62   -   salg@ergoforma.dk   -   Cvr 27072755
CMS med søgemaskineoptimering og ehandel